Bisley modtager prestigefyldt Design Guild Mark

Bisley Multidrawer Skuffeskabe Design Guild Mark

Bisleys ikoniske MultiDrawer modtager prestigefyldt award: Design Guild Mark

 

En Design Guild Mark anerkender de højeste standarder indenfor møbeldesign i volumenproduktion.

Og Bisleys MultiDrawer har vundet en.

Prisen uddeles af nogle af de bedste og mest anerkendte eksperter. Via ekspertise på deres respektive områder, ligger der en stor portion samlet viden til grund for at finde en vinder af prisen.

Designet på MultiDrawer er 60 år, og på trods af den høje alder, fortsætter skuffekassetten med at stige i popularitet. Dette vidner om tidsløst design, og understreger devisen om, at en ægte klassiker aldrig går af mode.

Når skuffekassetten MultiDrawer vinder en pris som Design Guild Mark, er det et udtryk for, at der er tale om alsidighed og høj kvalitet.

Skuffeskabet findes i flere forskellige størrelsermed skuffer der passer til forskelligt indhold.Nogle størrelser er perfekte til at stå under skrivebordet, mens andre modeller placeres ideelt ovenpå skrivebordet, idet de ikke er større end en brevbakke. Du kan endda finde MultiDrawer som en mobil skuffekassette, idet det er muligt at tilføje hjul.

En klassiker der blev et hit fra starten – tilbage i 1958

Det er Bisleys ”far” og grundlægger, Freddy Brown, der står bag designet på MultiDrawer, som er designet tilbage i 1958. Skuffeskabet bliver det første regulære opbevaringsmøbel i stål, som Bisley får i sin portefølje. Skuffekassetten bliver et stort hit lige fra starten.

Før sin karriere inden for opbevarings- og arkiveringsløsninger i metal arbejdede Freddy med stål i forbindelse med reparation af luksusbiler.

Herefter tegner Freddy Brown en kontrakt med Luftvåbnet, hvor Freddy og hans produktionsapparat skal producere beholdere, der skal sendes ned med faldskærm i forbindelse med krigen. Freddy høster stor anerkendelse fra Forsvarsmisteriet, hvilket er med til at fortælle historien om en grundlægger og et firma, der besidder stor ekspertise, når det kommer til materialet stål.

Den dag i dag er det sønnen Tony Brown, der står i spidsen for Bisley – firmaet der til stadighed høster anerkendelse for design og kvalitet. Nyligst med prisen Design Guild Mark, som er en yderst flot anerkendelse.

Se vores store udvalg af Bisleys MultiDrawer her.

Related Posts


Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag gode råd til indretning direkte i din indbakke.