God opbevaring på kontoret øger performance og fokus

Gode personlige opbevaringsrum på kontoret

Derfor har medarbejdere brug for personlig opbevaring for at levere gode resultater

Der ligger flere psykologiske mekanismer til grund for, hvorfor vi bliver mere produktive, når vi har vores eget personlige opbevaringsrum til vores genstande på arbejdspladsen.

Det er især de fleksible medarbejdere, der enten ikke er på kontoret hver dag, eller som primært arbejder hjemmefra, der har brug for sit eget personlige opbevaringsrum i virksomheden for at performe godt. Det samme gælder for medarbejdere, der deler arbejdsstation med en anden.

Det er et menneskeligt behov at føle kontrol, sikkerhed og at have et tilhørsforhold. Alle tre punkter bliver tilgodeset i et personaleskab.

Når medarbejderen har sit eget personlige opbevaringsrum i virksomheden, kan det skabe et større tilhørsforhold til firmaet. Når medarbejderen f.eks. ikke er på firmaadressen hver dag, kan et personaleskab lave et permanent fysisk link og dermed opretholde tilhørsforholdet.

Med et aflåst opbevaringsrum kan medarbejderen føle sig sikker. Og når medarbejderen føler et tilhørsforhold samt en følelse af sikkerhed, kan følelsen af kontrol opstå – det er når vi er i kontrol, at vi perfomer bedst.

 

Giv dine medarbejdere mulighed for at personificere eget rum

Kan medarbejderen endda få lov til at personificere sit eget rum med billeder, farver, navn på skabslåge osv., kan du opbygge en endnu større grad af tilknytning mellem arbejdsplads og medarbejder.

Derfor kan det betale sig for virksomheder at se på de lidt mindre detaljer så som muligheden for personlig opbevaring og muligheden for at medarbejdere kan personificere eget opbevaringsrum.

 

Personlig og sikker opbevaring er i toppen af ønskelisten

Dette blogindlæg bygger på en undersøgelse, Bisley har lavet i samarbejde med 6 andre firmaer. Her blev 1000 medarbejdere spurgt til deres fysiske arbejdsmiljø.

Ifølge Bisleys undersøgelse svarede næsten halvdelen af de adspurgte, at arbejdspladsens design og fysiske omgivelser var en vigtig del af beslutningen om at blive ved en arbejdsgiver.

Personlig og sikker opbevaring fortsætter med at være topønsker til arbejdspladsens fysiske miljø. Det er ikke kun fordi, at det i Danmark er et lovkrav at give plads til personlig opbevaring på arbejdspladsen, at det er vigtigt at tilbyde sine medarbejdere muligheden. Det er også fordi det øger produktiviteten.

Giver du dine medarbejdere de bedste muligheder – ved blandt andet at anskaffe et lækkert personaleskab – kan det således være med til at have en positiv effekt på medarbejderens overordnede velfærd og vilje til at blive i virksomheden.

 

Se vores store udvalg af personaleskabe her.

Related Posts


Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag gode råd til indretning direkte i din indbakke.