Hjem

Struktuhr – Smarte kontormøbler og god arkivering

Struktuhr er distributør af intelligente kontormøbler, opbevaringsløsninger til kontoret og ergonomiske produkter til skrivebordet. Du finder også skriveborde, bord- og gulvafskærmning, samt smarte arkiveringsløsninger hos os. Vi hjælper dig med at få styr på kontoret. Læs mere om os her.

Erhverv eller forbruger?

Her på Struktuhr Erhverv handler vi udelukkende med erhvervskunder, og derfor er alle priser vist ekskl. moms. Handler du som forbruger, skal du gå til vores webshop for forbrugere på home.struktuhr.dk, hvor du finder møbler, kontormøbler til hjemmekontoret og andre lækre produkter til private.

Vi går op i din sikkerhed

Uanset om du er forbruger eller køber for erhverv, ønsker at give dig den bedste oplevelse, når du handler med os. Derfor er vi både e-mærket og har AAA-kreditvurdering. Du kan i øvrigt læse vores handels- og leveringsbetingelser her.

Vores mærker

I vores sortiment har vi kontormøbler i høj kvalitet fra bl.a. Bisley, Lintex, Fumac, ConSet, Phoenix Safe og Colebrook Bosson Saunders. Vi har også produkter til opbevaring og arkivering fra bl.a. Leitz, A4 Systemer og T3L. Har du et spørgsmål til produkterne i vores sortiment, så er vi altid i stand til at svare på din forespørgsel. Bare kontakt os.

Kundefordele

Med status som fast kunde, får du en række fordele. Kontakt os for at høre mere. Ønsker du et login til dine fordele, og for at holde styr på dine tidligere køb, kan du oprette en profil ved at klikke på “Min konto” i topmenuen. Bestiller du varer for over 4.500 kr. giver vi fri fragt.

Varekategorier

Bundle: Struktuhr på firmaet

Find bundles og gode tilbud i vores outlet

Leder du efter ekstrabillige møbler og arkivprodukter, så finder du en række gode tilbud på bundles, møbler mm. i vores outlet. Få f.eks. en god og hurtig løsning til arkivering på det lille kontor, eller find en god kontorstol.

Gå til vores outlet

Fremhævede produkter lige nu

Artikler til inspiration

[dt_blog_carousel post_type=”posts” dis_posts_total=”4″ posts_offset=”0″ read_more_button=”off” next_icon=”icon-ar-021-r” prev_icon=”icon-ar-021-l” arrow_bg_width=”36x” arrow_border_width=”0px” r_arrow_icon_paddings=”0px 0px 0px 0px” r_arrow_v_offset=”0px” l_arrow_icon_paddings=”0px 0px 0px 0px” l_arrow_v_offset=”0px” posts=””]

Erhverv eller privat?

Vælg herunder, om du handler som erhverv eller privat.