Sådan får du et bæredygtigt kontor

Bisley kontormøbler reoler skabe bæredygtigt kontor

Stål er ikke kun et stærkt materiale 

Her hos Struktuhr er vi stolte af at være den danske leverandør af møbler fra engelske Bisley. Alle møbler fra Bisley er fremstillet i stål, hvilket er et materiale, der, udover at være et særdeles stærkt og let, er enormt klimavenligt. Stort set alt stål kan genbruges – 99% for at være helt præcis – og derfor vil man bidrage til genoprettelsen af klimaet, ved at benytte stålskabe i sin indretning. Simpelthen fordi de er langtidsholdbare, og fordi stål er så godt et materiale. 

Her kan du se en kort video om Bisleys imponerende produktionsapparat, lige fra udskæringen af de små dele til samlingen af de færdige møbler. https://www.youtube.com/watch?v=CD5D_sj5FmU 

Bæredygtige skriveborde 

Det skal være muligt at have en god samvittighed, når man sidder ved sin arbejdsplads. Derfor har Fumac gjort en stor indsats for at opnå det særlige Ecolabel certifikat, som også kendes som EU-blomsten. Fumac vil være bedst til bæredygtige løsninger, og det har de nu opnået med deres skrivebordsstel InLINE, som vi fører hos Struktuhr. Fordi der er mange krav til at blive klimacertificeret med EU-blomsten, har Fumac i første omgang valgt at fokusere på nogle få produkter. Fumac forventer dog at udvide sortimentet af bæredygtige produkter. 

Hvis man vælger et skrivebord fra Fumac, kan man udover at vælge et InLINE-stel, samtidig glæde sig over at skrivebordet kommer med FSC®-certificeret træ og spån fra kontrolleret skovbrug. Det er smart og funktionel bæredygtighed.

Miljørigtig arkivering 

T3L, som leverer intelligent og farvestrålende arkivering og opbevaring, har stort fokus på at deres produkter er fremstillet af miljørigtigt materiale. F.eks. er omslagene til deres notesblokke lavet af plastik fra genanvendte plastikflasker. Mapperne i forskellige størrelser, som vi også tilbyder hos Struktuhr, er fremstillet af miljøvenlig og højkvalitet PPC. 

På den måde kan man tænke miljø og klima ind, i langt de fleste produkter man har brug for på kontoret. 

Spørg os om miljørigtige produkter til kontoret 

Vil du vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at sætte et miljørigtigt aftryk på dit kontor, så lad os tage en snak. Du kan kontakte os på e-mail: info@struktuhr og telefon: 8654 4044.

Vi vil løbende få flere bæredygtige produkter i vores sortiment. Vil du være blandt de første til at vide, når vi får nye varer og har tilbud og rabatter, så kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev her.

Related Posts