Virksomhedsinformation

Hvem er Struktuhr? Struktuhr er producent og distributør af kontormøbler og tilbehør til kontormøbler. Kendetegnene er intelligent og moderne design, høj kvalitet og høj brugsværdi til konkurrencedygtige priser.

Vi tilbyder en lang række produkter, der sammen eller hver for sig, bidrager til funktionelle og ergonomiske indretningsløsninger i moderne virksomheder. Løsninger der skaber struktur og system i et dynamisk arbejdsmiljø.

Vores produkter forhandles direkte her i webshoppen, og gennem skandinaviske arkitekter, indretningskonsulenter, møbelhuse, kontormøbelforhandlere og kontorforsyninger. Sammen med vores partnere yder vi kompetent individuel rådgivning, der resulterer i optimale indretningsløsninger til erhvervslivet.

Vi har i vores strategiske målsætning fokus på medarbejderes arbejdskvalitet, fordi vi mener det grundlæggende er dem der skaber virksomheders succes. Vi tilstræber til enhver tid at markedsføre produkter, som tilfører værdi for både virksomhed og den enkelte medarbejder.

Vi kendes på vores fleksibilitet, et højt serviceniveau og personlige engagement. Vi er dem, der tør gå mod strømmen – både hvad angår design og produkter.

Vi handler både med private og virksomheder.

Kontakt/Lokationer

Rundageren 6, 2640 Hedehusene
info@struktuhr.dk
+45 86 54 40 44

CVR-nummer 3541 6056